Downpipe

Bent u een sportieve rijder en wenst u de ultieme rijbeleving die je auto jou kan bieden dan is een  downpipe de oplossing. Na montage van de downpipe zult u meteen merken dat uw uitlaatgeluid een stuk sportiever is geworden en uw vermogen ook nog eens is gestegen.

De originele downpipe (katalysator/roetfilter) heeft een hoge dichtheid en creëert hierdoor enorm veel tegendruk, waardoor de uitlaatgassen hier moeilijk doorheen komen. Hierdoor kan de turbo niet optimaal presteren wat vermogen tegenhoud.

Door de originele downpipe te vervangen voor een catles downpipe zonder deze katalysator of roetfilter, zal er bijna geen tegendruk zijn en zullen de uitlaatgassen vrij kunnen doorstromen. Wat resulteert in een heleboel voordelen.

Downpipes met Hitteschild

Vanaf nu zijn ook al onze downpipes uitvoerbaar met rvs 304 hitteschild, indien gewenst kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Het hitteschild kan naar wens worden aangebracht zoals bijv. alleen het voorste deel van de downpipes of ook de gehele downpipes.

Downpipes met Sportkatalysator

Bijna al onze downpipes zijn nu ook leverbaar met sportkat. Wij zullen de komende weken de optie toevoegen bij de bestelvelden. Wenst u nu al een downpipe met sportkat dan kan u contact met ons opnemen. Al onze katalysators kunnen wij verwerken in onze downpipes

Zoek hieronder je downpipe per auto merk:


Voordelen van een downpipe kopen en monteren? Performance verhogend +Pk +Nm// Een sportief uitlaat geluid// Je auto pakt sneller op ''respons''// Het ''Turbo lag'' verkleinen// Pops and Bangs veilig toepasbaar// Optimaal uitlaatgasafvoer// Meer koude lucht naar de motor// Turbo druk kan verhoogt worden// Bredere verspreiding van het koppel (Nm