RVS UITLAAT DEMPER

Rvs uitlaat dempers zijn compleet gemaakt van rvs 304 en kenmerken zich door de hoge afwerking en levensduur. Uw rvs uitlaat demper zal niet meer wegroesten zoals uw originele uitlaat demper. Ze zijn niet gemaakt per merk of type maar universeel toepasbaar.

De rvs uitlaatdempers zijn ontworpen middels het absorptie principe. Het absorbeert als het ware de geluidsgolven. Het geluid komt aan bij de demper, hier volgt een buis met veel kleine gaten. Deze is voorzien van een rvs wol laag met daarachter een demper wol mat, zodat de geluidsgolven hier gedeeltelijk in geabsorbeerd worden. Hierdoor komt er na de demper minder geluid uit de uitlaat.

Een absorptie demper is speciaal ontwikkeld om de maximale doorstroming (flow) te halen. Hierom raden wij altijd aan om een demper te monteren die zo lang mogelijk is zodat het geluid niet te hard word. Dit omdat absorptie dempers minder dempen dan de originele ”schotten” dempers. Deze zijn niet gemaakt om de maximale flow te halen en enkel gefabriceerd om de auto’s zo stil mogelijk te maken. Doordat de rvs uitlaat dempers wat luider zijn hebben ze ook de naam; Sportuitlaatdemper gekregen.

Wij hebben een aantal soorten dempers zoals de ”Duplex” rvs einddemper. Vaak word deze gebruikt voor auto’s die achter links en rechts een uitlaat hebben. Of neem nou onze rvs kleppendemper die vaker word geplaatst ter hoogte van de  midden demper zoals bij de Golf 6/7 of de Audi A3.

Kies hieronder uw gewenste uitlaat maat: