Upgrade Performance Parts – Over ons

Automotive
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de Automotive branche, uiteindelijk de stap gemaakt om onze eigen webshop op te zetten en te investeren in een grote voorraad op Nederlandse bodem. Dit idee kwam voort uit continu tegen het probleem op te lopen van te lange wachttijden en levertijden bij toeleveranciers, wat door de corona nog eens flink is toegenomen.
Wij vonden dat dit beter en sneller mogelijk gemaakt kon en moest worden. Dit om te voorkomen om keer op keer klanten te moeten teleurstellen en afspraken te blijven verzetten. Dit is nu verleden tijd.

Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring in de automotive branche maar bovenal ook al 10 jaar werkzaam in de RVS industrie met specialisatie in TIG laswerkzaamheden kun je bij mij terecht voor een goed advies in materiaalkeuze, productkeuze en fabricage probleem oplossingen.

Passie
Wij zijn continu bezig met onze passie voor auto’s en dan met name in de performance sector. Hierdoor proberen wij andere autoliefhebbers de beste producten snel en voordelig te leveren.

Feedback
Om jou als klant volledig naar tevredenheid te kunnen bedienen staan wij open voor feedback en verzoeken tot opname van nieuwe producten in ons assortiment. 

Ontwikkeling
Wij blijven continu bezig met de ontwikkeling en productie van de OEM producten van de leveranciers. Hierbij gaan wij voor de maximale performance upgrades te halen. Daarnaast blijven wij zoeken en ontwikkelen op het gebied van performance producten. Via onze nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van onze nieuwste producten en ontwikkelingen.

Schrijf je eenvoudig in voor onze nieuwsbrief