RVS lasbocht

lasbocht rvs

RVS lasbochten

Lasbochten van RVS worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Onze RVS lasbochten worden veel gebruikt voor rvs uitlaat systemen van diverse auto’s, maar ook van motoren en trekkers. Ook worden ze vaak gebruikt voor hekwerken en ballustrades.

Vaak worden deze rvs bochten gecombineerd met een zelfde formaat rvs buis en ook met overige rvs lasfittingen zoals rvs concentrische lasverlopen.

Wij van Upgrade Performance Parts leveren hoge kwaliteit RVS 304 – 90 graden lasbochten uit voorraad. Voornamelijk worden ongeslepen lasbochten gebruikt. Wij hebben ook enkele geslepen lasbochten varianten uit vooraad leverbaar.

Bestel hier eenvoudig uw rvs lasbochten

Lasbocht rvs 90 graden afmetingen

De afmetingen van een RVS lasbocht hieronder uitgelegd. 
Zie ook bijgaande afbeelding voor meer informatie.
Alle aangegeven maten zijn in milimeters.

D is de uitwendige diameter van de lasbocht. De W, wordt gebruikt om de wanddikte aan te duiden en de R staat voor de Radius.

lasbocht rvs

Uitlaat lasbochten

Voor de uitlaat worden veel 90 graden lasbochten gebruikt. Deze uitlaat lasbochten zijn beschikbaar in verschillende maten. De meeste uitlaat systemen worden gemaakt in 50.8mm – 2 inch, 63.5mm – 2.5 inch of 76.1mm – 3 inch. De uitlaat lasbochten wat hiervoor benodigd zijn kun je hier extra voordelig bestellen.
Daarnaast hebben wij ook andere rvs bochten in ons assortiment opgenomen. Deze rvs bochten zijn beschikbaar in hoeken van 10 tot 180 graden. Ook deze worden veel gebruikt in uitlaatsystemen en kunt u hier terugvinden.