AUDI Downpipe

Voor het merk Audi hebben wij een groot assortiment aan downpipes. Compleet gemaakt van rvs 304 waardoor de levensduur van de downpipe extreem word verlengd.

Maak van uw audi een Sportief race monster en geniet van de ultieme rijbeleving die audi u te bieden heeft. Een audi downpipe is absoluut aan te bevelen om de rijbeleving te verhogen.

Heeft u een audi met turbo’s en u wilt hem laten klinken als een echte S dan is een rvs downpipe een echte must. Niet alleen het geluid word een stuk voller en mooier maar ook het vermogen en koppel zal aanzienlijk worden vergroot.

Op veel van de audi modellen worden pops and bangs geprogrammeerd, hierdoor pakt de turbo sneller op en voorkomt u een turbo lag bij het loslaten van het gas. Bij pops and bangs is het noodzakelijk om een rvs downpipe te plaatsen, want pops and bangs kunnen schade toebrengen aan de originele katalysator (kapot geslagen katalysator) wat fatale gevolgen kan hebben voor uw motor/turbo.

Een downpipe op uw audi zal al gouw een vermogenswinst opleveren van +30Pk en +35Nm door enkel de montage. Met een Stage 2 chiptuning en catles downpipe zijn al vermogenswinsten van +150Pk haalbaar.

AUDI RS6 C7 met een catles downpipe/stg2:

 Vermogen:           560 Pk     ->  700 Pk             + 140 Pk

   Koppel:                700 Nm   ->  1020 Nm           + 320 Nm

 

AUDI A3 8V 1.8TFSI met een catles downpipe/stg2:

Vermogen:           180 Pk     ->  260 Pk            + 60 Pk

    Koppel:                250 Nm   ->  400 Nm           + 150 Nm

Bekijk hieronder per model uw rvs downpipe: