Toont alle 2 resultaten

Flexibel uitlaatstuk

Een flexibel uitlaatdeel is van groot belang in uw uitlaatsysteem. Het uitlaatflexibel stuk zorgt namelijk voor het opvangen van trillingen en bewegingen van de motor. Zou het flexibel rvs uitlaatstuk er niet tussen zitten zou u uitlaat flink gaan rammelen en uiteindelijke kapot gaan.

Onze flexibelen delen zijn gemaakt van het hoogwaardige roestvrij staal 304 waardoor de flexpijp veel langer meegaat dan een normaal flexibel uitlaatstuk. Allemaal voorzien van een interlock voor optimale uitlaatgas doorstroming.

Onze Super rvs flexibel uitlaatstukken zijn er speciaal voor de motoren die meer bewegen en trillen. Dit kunt u zien aan de buitenkant van het flexibel. het flexibel uitlaat tussenstuk is voor zien van een dun rvs netje wat dit flexibel uitlaatstuk extra flexibel maakt.

De normale rvs flexibele uitlaatpijp rvs hebben een gevlochten buitenkant wat ze een stuk stugger maakt dan de super flexibele uitlaatstukken. Meestal zijn deze toegepast om iets zwaardere motoren dan de super flexibels.

19.9545.95 incl. btw
24.9529.95 incl. btw
Wij gebruiken cookies om je beleving aan onze website te optimaliseren. Bij het gebruik hiervan gaat u akkoord met deze cookies.