Uitlaatsierstuk

Een uitlaatsierstuk van rvs is in vele maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Een rvs uitlaatsierstuk word meestal vervangen om de auto een nieuwe sportieve look te geven en geeft jouw auto net dat beetje extra. Het enige zichtbare uitlaatdeel is vaker alleen het uitlaat eindstuk waardoor hier de meeste aandacht naar uitgaat.

Enkele opties van onze uitlaat sierstukken:

  • Enkel uitlaat sierstuk
  • uitlaatsierstuk dubbel
  • uitlaatsierstuk zwart
  • uitlaat sierstuk ovaal
  • Carbon sierstuk
  • rvs sierstuk gepolijst
  • Divers in aansluitmaten en uitgaande maten
  • Las of klembare sierstukken

De bovengenoemde soorten en vormen uitlaat tip zijn ook nog vaker te combineren en zo ontstaat er bijna een oneindig aanbod aan soorten sierstukken.

Is er een goede of foute keuzen van een uitlaatsierstuk? Ja, maar dit ligt dan enkel aan de aansluitmaat of de kwaliteit van het sierstuk en of die wel past onder de auto/bumperuitsparing. De rest is enkel een keuze van smaak, de een vindt een carbon sierstuk mooier en de andere ziet liever een zwart sierstuk. 

 

 
Zoek uw perfecte sierstuk

Rvs uitlaatsierstuk

Upgrade Performance Parts 

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

                 Roest niet meer                                    

                 Lange Levensduur                               

  Schitterende uitlaatlook

RVS Carbon Sierstuk

Een schitterende afgewerkt carbon sierstuk met logo. 

Carbon is een lichtgewicht materiaal wat ook nog eens supersterk is. Dus naast dat het er mooi uitziet heeft het super materiaal eigenschappen.

Doordat de sierstukken uit rvs 304 gemaakt zijn zullen deze bestand zijn tegen de vele weersomstandigheden en makkelijker te poetsen

 

Deze sierstukken zijn gemaakt om over uw eigen uitlaat heen te schuiven en vast te klemmen met de bijgeleverde rvs uitlaatklem. 

 

Door links en rechts een sierstuk of dubbele sierstukken te monteren geeft u uw auto een super sportieve look met deze carbon sierstukken

 

Carbonsierstuk rond 80
Bekijk hier
uitlaatsierstuk

Sierstuk uitlaat enkel

Een enkel uitlaatsierstuk is er in vele maten en soorten zoals: ovaal of rond, zwart of gepolijst. Dit is een kwestie van smaak, echter de kwaliteit en de diameters zijn van groot belang bij de keuze van uw uitlaatsierstuk. Of u nu een carbon sierstuk wenst of een zwart sierstuk bij ons zijn ze allemaal gemaakt van degelijk rvs 304 zodat u extra lang kunt genieten van uw sierstuk in uitmuntende staat. 

Bekijk hier ons aanbod

Sierstuk uitlaat dubbel

Dubbele uitlaatsierstukken zijn er voor de nog sportievere looks, hiermee laat u zien dat uw auto echt power heeft en niet voor niets 2 of zelfs 4 uitlaten heeft. Ook bij dubbele sierstukken heeft u ruime keuze uit het te kiezen sierstuk: ovaal dubbel sierstuk of een uitlaatsierstuk dubbel rond en hierin zijn ook weer een aantal variaties mogelijk zoals schuin of recht sierstuk en de afwerking in gecoat zwart of juist Chrome gepolijst.

Eigenlijk teveel keuze om op te noemen, maar ook bij een dubbel eindstuk voor uw uitlaat blijft het natuurlijk van groot belang dat de diameters correct zijn voor de montage van de sierstukken. 

Neem een kijkje in ons dubbele uitlaat assortiment of er voor u iets tussen staat.

De dubbele sierstukken
uitlaatsierstuk dubbel zwart
uitlaat geluid

Een sierstuk en het uitlaat geluid?

Een sport uitlaatsierstuk geeft jouw auto niet perse meer geluid, maar dit is wel de aanname van mensen die het sierstuk zullen zien. Gaat u van enkel eindstuk naar een dubbel eindstuk dan kan het geluid heel licht veranderen, maar dit is voor de meeste mensen niet merkbaar.

Ga je echter je uitlaat aanpassen met links en rechts een sierstuk in plaats van 1, dan word in de meeste gevallen het uitlaat geluid een stuk luider. Dit hoeft echter niet perse, dit zal aan de uitlaatbouwer liggen in samenspraak met u over het gebruik van eventuele extra dempers.